[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Counter-Strike » Тактика » Тактика на de_dust2
Тактика на de_dust2
DOKERДата: Неділя, 16.10.2011, 12:46 | Сообщение # 1
                               
Лейтенант
   
Группа: Адміністратори
Пол: Чоловік
   
Репутация: 32767    
Сообщений: 14
   
Offline
       
       Бог сайта и форума        За дизайнерские умения        За любовь народа                   
Карта de_dust2 є логічним продовженням свого попередника - популярної карти de_dust. Проте насправді ці дві карти мають дуже мало спільного. Якщо в першій de_dust баланс був істотно зміщений у бік контров, оскільки для перемоги їм було досить перекрити тунель і вихід з-під мосту, то на de_dust2 ситуація значно складніше. Тепер терористи отримали оперативний простір для своїх дій, і тому de_dust2 - більш збалансована і врівноважена карта.

Розглянемо тактику гри 4x4, оскільки такий склад найчастіше зустрічається на чемпіонатах і турнірах. Почнемо з сторони, що захищається, тобто з Контртерористів.

Одне місце установки бомби знаходиться зліва від стартової точки, інше - справа за дерев'яними дверима. Особливість de_dust2 полягає в тому, що на цій карті просто неможливо повністю перекрити обидві бази. Пояснюється це тим, що до кожного bomb place ведуть, як мінімум, два шляхи, та й розташовані вони далеченько одне від одного, так що. у разі непередбачених обставин, оперативно добігти з однієї бази на іншу не вдасться. Тому контри не встигають перекрити всі шляхи терористів. Можливість поділу команди на дві групи, щоб цими групами закрити доступ до баз А і В, не варто сприймати серйозно. У цьому випадку терористи цілком можуть створити дворазовий чисельну перевагу на якій-небудь ділянці і запросто розправитися з однією з груп, а також встигнути встановити бомбу і зайняти оборону до приходу підкріплення. Отже, повинні бути інші способи вирішення завдання. Їх два.

Спосіб перший. Як відомо, найкращий захист - напад. Це твердження особливо вірно для карти de_dust2. Якщо не встигаєш захиститися, нанеси попереджуючий удар. Для цього відразу після початку раунду вся команда відразу атакує терористів через дерев'яні ворота, розташовані поруч зі стартовою позицією. Сутичка, швидше за все, відбудеться біля розвилки, один із шляхів якої веде до воріт бази А. Так як на стороні контров буде елемент несподіванки, є чималий шанс перебити приголомшених супротивників. Одного члена команди обов'язково потрібно відправити у тунель, щоб він, піднявшись по сходах, зустрів терористів, якщо вони нападуть з цього напрямку, і попередив команду. У цьому випадку інші Контртерористів повинні швидко повернутися назад і атакувати противника через ворота на базі В. Ну а смертник в тунелі повинен якомога довше утримувати терористів.

Якщо перший спосіб неможливий, тому що терористи вас випередили, то можна діяти таким чином. Виберіть з команди двох розвідників, один з яких через центральні ворота відправиться в тунель, що веде до бази В, а другий - до розвилки, що веде на базу А. Завдання розвідників у тому, щоб виявити противника і передати іншим інформацію про майбутній місці атаки. При цьому вплутуватися в бій абсолютно необов'язково. Досить просто кинути в терористів Flashbang або послати навздогін пару черг, щоб відвернути. Два залишилися бійця чекають на стартовій крапці повідомлення розвідників. І після отримання відомостей про місце прориву швидко висуваються на потрібну позицію. У результаті терористи потрапляють в коробочку - попереду їх чекає запеклий опір чекають резервістів, а в тил завдають удару звільнилися розвідники. Розвідники повинні переміщатися максимально швидко, тому краща зброя для них - МР5 і, звичайно, повний набір гранат. А ось резервну групу можна забезпечити більш потужною зброєю. Головне - не забути Defusal Kit. Звичайно, у такої тактики теж є свої недоліки. Наприклад, терористи можуть піти двома рівними групами по різних напрямках. Тоді резервну групу слід розділити навпіл, але не чекати супротивника в засідці, а кидатися на допомогу розвідникові, який в цьому випадку повинен за всяку ціну стримувати противника до підходу підкріплення. Потім звільнилася група негайно відправляється на допомогу своїм товаришам.

Терористам, так само, як і контрам, слід розділити обов'язки. Але, щоб зломити будь-який опір, краще атакувати єдиною групою. У цьому випадку особливу роль відіграє порядок просування. Першим йде розвідник, за ним двоє штурмовиків, а останнім - прикриває, який заразом несе бомбу. Розвідник - головний персонаж в цій команді. Після старту раунду саме він вибирає напрямок атаки і веде за собою всю команду. Його основне завдання - розвідка боєм. Розвідник повинен виявити загін противника, визначити його чисельність і вступити в бій до підходу основних сил, щоб промацати вогневі позиції противника для йдуть слідом штурмовиків. У завдання штурмовиків входить швидке придушення вогневих точок ворога і забезпечення можливості прорватися і встановити бомбу.

Замикаючий гравець повинен підстраховувати команду від оточення і в разі небезпеки попереджати своїх. Бомбу слід віддавати саме йому, оскільки зазвичай він останнім вступає в бій і, отже, отримує реальний шанс доставити бомбу до місця закладки.
     
 
Форум » Counter-Strike » Тактика » Тактика на de_dust2
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Статистика Форума Статистика Форума
Останні оновлені теми Найпопулярніші теми ТОП пользователей Новые пользователи
Мобильная ко... Відповідей [ 0 ]
Набір у кома... Відповідей [ 6 ]
шо за хрєнь? Відповідей [ 2 ]
Набір до кла... Відповідей [ 14 ]
Правила серв... Відповідей [ 1 ]
Скрипт наша ... Відповідей [ 0 ]
Скарги на ад... Відповідей [ 0 ]
Основний скл... Відповідей [ 4 ]
Скрипт новор... Відповідей [ 0 ]
Скрипт новор... Відповідей [ 0 ]
Набір до кла... Відповідей [ 14 ]
Набір у кома... Відповідей [ 6 ]
Основний скл... Відповідей [ 4 ]
Карти які ст... Відповідей [ 3 ]
шо за хрєнь? Відповідей [ 2 ]
Правила серв... Відповідей [ 1 ]
Команди для ... Відповідей [ 1 ]
ПРоДАМ САЙТ ... Відповідей [ 1 ]
Мобильная ко... Відповідей [ 0 ]
Скрипт наша ... Відповідей [ 0 ]
ВАСЯ)) Переглядів [ 37 ]
ivan Переглядів [ 21 ]
DOKER Переглядів [ 14 ]
Vova Переглядів [ 5 ]
Gamer Переглядів [ 4 ]
FlamingBoy Переглядів [ 3 ]
fernando Переглядів [ 2 ]
FeniX Переглядів [ 2 ]
HeaDShoT Переглядів [ 2 ]
YURA Переглядів [ 2 ]
mayaДата [ 20.11.2013 ]
startsmartДата [ 01.01.2013 ]
RONALDOДата [ 28.03.2012 ]
curokДата [ 31.01.2012 ]
AndreukovAДата [ 27.12.2011 ]
JuraДата [ 11.12.2011 ]
f0LoW_JaZinGДата [ 10.12.2011 ]
(_777_)-psih-(_777_)Дата [ 04.12.2011 ]
deepfishДата [ 02.12.2011 ]
YURAДата [ 01.12.2011 ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz